Followers

Sunday, 24 April 2011

Contest Comel Dalam Kelaparan

Assalamulaikum..
hari ni je aku join 2 contest..akoay ni contest ke dua pulak!..haha...yag first tu dari Cik Hajar Strawberry..yg ni plak dari Cik Ekha plak...rajin ye Cik Ekha nk buat contest!..lain kali buat lagi eh..saya join lg!..haha....ok..kli ni pose time makan plak!..hahaha
tapi sebelum tuh...ni banner contest Cik Ekha dulu...




mcm plik plak saya post banner ni!...haha..klu gmbar Cik Ekha ok la..tapi xpe ah...contest banner kan!..femes org dlm gmabr tu!...haha...
My Turn plak..gmbar yang comel dalam kelaparan!...
hahaha....

comel ke idok xtau ler...haha...gmbar ni snap masa birthday 
my sis, morina and amir..last year..tu ha tarikh terpampar...haha....

harap2 gmbor ni mwmbawa tuah lah ye!..haha...
okey,bagi sape2 nak join gak...click sini ye-----> Cik Ekha

ckap pasal makan2 ni...makan adalah ubat stress dan tension aku!...sebb tu la bdn gedebap!..haha...xpe ah...diet2 gak la.. exercise perlu..jogging swimming,main badminton,boxing...2-3 kali seminggu ok gak ah..jgn makan tido je ye!..nti gedebap lg!..haha...

sekali lagi dengan rasminya anda di tag...


3 comments:

  1. Comelnye adik akak...muahhhh..ahaks..

    ReplyDelete
  2. irf mmg sentiasa comel pun...:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...